Mini sjokolade cupcakes

muffins

Herlige små, søte og delikate keto-cupcakes. Må prøves!

Du trenger til ca 20-22 cupcakes:

  • 30 g kokosmel

  • 20 g kakao

  • 3 store egg

  • 60 ml fløte

  • 35 g sukrin

  • 35 g kokossukker

  • Et muffinsbrett (små hull), og papirformer. Du kan bruke kun papirformer om du ikke har brett.

 

Slik gjør du:

  1. Forvarm ovnen til 175 C

  2. Pisk sammen egg sukker og fløte.

  3. Bland sammen det tørre og vend inn i eggeblandingen.  La røren stå 2-3 minutter før du fordeler den i formene.  Bruk gjerne en mugge, eller en bolle med helle-tut når du fyller formene. Da unngår du lettere å søle.

  4. Stek i 10 – 15 minutter, men pass på så de ikke blir for mye stekt, alle ovner er forskjellig.

 

Ostekrem:

  • Ca. ½ pakke naturell (Philadelphia) kremost, romtemperert

  • 1 ss mykt smør

  • 1 ts vaniljepulver

  • 1-2 ts kokossukker

 

1. Pisk sammen ost og smør, og rør inn vanilje og søtning.

2. Ha blandingen i en sprøytepose og sett litt krem på toppen av hver cupcake.

Oppbevar kjølig.

 

Kost-Terapi Anna Ingwardo

www.annaingwardo.no