top of page

Blomkålpuré

tapas 2.jpg

Et nydelig, sunt og lavglykemisk tilbehør til middagen. Enkelt å lage, og smaker fantastisk.

 

Du trenger:

​

  • 1 lite blomkålhode, delt i fire (ta med det grønne)

  • ½ liten sellerirot, delt i biter

  • 2 fedd hvitløk

  • Kyllingkraft, eller saltet vann

  • ½ ts gurkemeie

  • Litt raspet muskatnøtt

  • Havsalt

  • 1-2 ts smør

​

Slik gjør du:

​

  1. Legg grønnsakene i en kjele.

  2. Hell over vann/kraft til det nesten dekker.

  3. La det koke til mørt, ca 10-12 minutter

  4. Hell av kraften (spar gjerne og drikk som varm buljong)

  5. Bruk en stavmikser og kjør til glatt puré

  6. Rør inn smør og krydder, og server varm som tilbehør til både varm og kald mat.

​

 

Kost-Terapi Anna Ingwardo

Følg meg gjerne på Instagram @kostterapianna

anna@annaingwardo.no

bottom of page