Grønnkålpesto

Skjermbilde 2022-03-08 143030.png

Knallgrønn, kjernesunn og passer til «alt». Pesto er enkelt å lage, og en super måte å sikre inntak av de næringsrike grønne bladgrønnsakene, og en-umettet fett fra olivenolje.

 

Du trenger:

  • Ca. 100 g grønnkål

  • En neve frisk basilikum

  • En neve frisk bladpersille

  • Ca 8 ss olivenolje

  • Ca. 40-50 g cashewnøtter (bløtlegg i ca. 1 time)

  • 2 fedd hvitløk

  • Saften av 1 sitron

  • 1 klype havsalt

 

Slik gjør du:

  1. Ha alle ingredienser i en blender og kjør til ønsket konsistens

  2. Server som tilbehør til et varmt måltid, eller som en del av et bord med småretter.

 

 

Kost-Terapi Anna Ingwardo

www.annaingwardo.no

@kostterapianna