top of page

Gazpacho

Bloody Mary_edited.jpg

En tradisjonell, vegansk og nydelig Spansk forrett.

Perfekt også som et avkjølende og næringsrikt mellommåltid i sommervarmen.

 

Du trenger:

​

  • 6-8 modne tomater

  • 1 slangeagurk

  • 2 røde paprika

  • 2 fedd hvitløk

  • 1 liten rød løk

  • Saften av 1 lime

  • 2 ss Balsamico eddik

  • 1 dl olivenolje

  • 1 klype havsalt

  • 1 klype svart pepper

  • En liten neve frisk basilikum

 

Slik gjør du:

​

  1. Kutt opp grønnsakene i biter

  2. Ha alle ingredienser i en blender og kjør til en jevn suppe

  3. Server kald, toppet med litt hakkede agurk, paprika og urter

 

​

Kost-Terapi Anna Ingwardo

www.annaingwardo.no

@annaingwardo.no

bottom of page