Mini sjokolade cupcakes
Herlige små, søte og delikate keto-cupcakes. Må prøves!
​
Du trenger til ca 20-22 cupcakes:
​
30 g kokosmel
20 g kakao
3 store egg
60 ml fløte
35 g sukrin
35 g kokossukker
Et muffinsbrett (små hull), og papirformer. Du kan bruke kun papirformer om du ikke har brett.
Slik gjør du:
​
-
Forvarm ovnen til 175 C
-
Pisk sammen egg sukker og fløte.
-
Bland sammen det tørre og vend inn i eggeblandingen. La røren stå 2-3 minutter før du fordeler den i formene. Bruk gjerne en mugge, eller en bolle med helle-tut når du fyller formene. Da unngår du lettere å søle.
-
Stek i 10 – 15 minutter, men pass på så de ikke blir for mye stekt, alle ovner er forskjellig.
Ostekrem:
​
Ca. ½ pakke naturell (Philadelphia) kremost, romtemperert
1 ss mykt smør
1 ts vaniljepulver
1-2 ts kokossukker
1. Pisk sammen ost og smør, og rør inn vanilje og søtning.
2. Ha blandingen i en sprøytepose og sett litt krem på toppen av hver cupcake.
Oppbevar kjølig.
​
​
Kost-Terapi Anna Ingwardo