top of page
Image by Dan Counsell

GRANOLA

Hjemmelaget granola er super enkelt å lage, og smaker nydelig. Null konsistensmidler og mindre karbohydrater. Nyt granola med syrnet melk, yoghurt, Cottage cheese eller plantemelk. Topp med friske eller tørkede bær.

Et sunt, godt og mettende lite måltid. 

Dette trenger du:

100 g Havre

100 g gresskarkjerner

100 g solsikkekjerner

100 g sesamfrø eller linfrø

50 g chiafrø

100 g kokosflak

100 g valnøtter

100 g cashewnøtter

2 klyper havsalt

4 ss Sukrin sirup (evt. flytende honning)

 

Slik gjør du:

1. Forvarm ovnen til 150 grader.

2. Grovhakk nøttene. Bland så alle ingrediensene godt i en bolle.

3. Kle et stekebrett med bakepapir og spre blandingen utover i et jevnt lag.

4. Stek i 40-50 minutter eller til granola er sprø og gylden. Rør litt rundt i blandingen hvert 15 minutt.

5. La granola avkjøles helt før du eventuelt tilsetter tørket blåbær. Ha deretter blandingen over i et stort tett glass, f. eks et Norgesglass. 

Spis granola med syrnet melk, plantemelk eller naturell yoghurt og litt friske bær. 

 

Næringsinnhold per 100 g:

Kcal 520, Protein 17, KH 14, Fett 40,0, Fiber 15,8

 

Granola er holdbar i ca 1 måned.
 

 

 

Kost-Terapi Anna Ingwardo

www.annaingwardo.no

Telefon: 95225959

©2021 by Anna Ingwardo. Proudly created with Wix.com

bottom of page