top of page
Image by Dan Counsell

GRANOLA

Hjemmelaget granola er super enkelt å lage, og smaker nydelig. Null konsistensmidler og mindre karbohydrater. Nyt granola med syrnet melk, yoghurt, Cottage cheese eller plantemelk. Topp med friske eller tørkede bær.

Et sunt, godt og mettende lite måltid. 

​

Dette trenger du:

​

100 g Havre

100 g gresskarkjerner

100 g solsikkekjerner

100 g sesamfrø eller linfrø

50 g chiafrø

100 g kokosflak

100 g valnøtter

100 g cashewnøtter

2 klyper havsalt

4 ss Sukrin sirup (evt. flytende honning)

 

Slik gjør du:

​

1. Forvarm ovnen til 150 grader.

2. Grovhakk nøttene. Bland så alle ingrediensene godt i en bolle.

3. Kle et stekebrett med bakepapir og spre blandingen utover i et jevnt lag.

4. Stek i 40-50 minutter eller til granola er sprø og gylden. Rør litt rundt i blandingen hvert 15 minutt.

5. La granola avkjøles helt før du eventuelt tilsetter tørket blåbær. Ha deretter blandingen over i et stort tett glass, f. eks et Norgesglass. 

Spis granola med syrnet melk, plantemelk eller naturell yoghurt og litt friske bær. 

 

Næringsinnhold per 100 g:

Kcal 520, Protein 17, KH 14, Fett 40,0, Fiber 15,8

 

Granola er holdbar i ca 1 måned.
 

 

 

Kost-Terapi Anna Ingwardo

www.annaingwardo.no​​

​

Telefon: 95225959

©2021 by Anna Ingwardo. Proudly created with Wix.com

bottom of page