top of page
TEMA-ARTIKLER

Artikler om helse og kosthold

HVORDAN REDUSERE MIDJEMÅLET -
OG DET HELSEFARLIGE VISCERALE FETTET

Nesten daglig blir vi presentert en overskrift om vektreduksjon

i media. «Slik blir du kvitt kiloene raskest mulig», «Kom i bikini-form på 3 uker», gjerne med liten innsats involvert, og fra

mer eller mindre troverdige kilder. Hovedgrunnen til at slike overskrifter selger er fordi de snakker til vår forfengelighet.

Men selv om forfengeligheten ofte er hovedgrunnen til ønsket vektreduksjon, er det overveldende mange og svært viktige helsemessige grunner til å redusere midjemålet.

Measuring Waist

FASTE, ELLER PERIODISK FASTE.
KAN DET VÆRE BRA FOR OSS?

Faste er en av de eldste formene for diett som har blitt praktisert i menneskets historie, og moderne forskning bekrefter at det kan ha en sterk og fordelaktig innflytelse på helsen din som bla inkluderer effektivt vekttap, reversering av type 2 diabetes og mye mer.

Tesett

LEKK TARM

Økt tarm-permeabilitet, eller som det ofte blir kalt «lekk tarm» er i ferd med å bli en vanlig tilstand i befolkningen. Ut ifra navnet kan det høres ut som det det kun affekterer fordøyelsessystemet, men sannheten er at det kan føre til en rekke andre plager og sykdommer. Lekk tarm er forbundet med lidelser som IBS, matallergi, inflammatorisk leddsykdom og kroniske dermatologiske tilstander.

Lekk tarm bilde.PNG

BEDRE HELSE - SUNNERE VEKT
OG MER ENERGI

Har du lagt på deg, føler du deg oppblåst, er du energiløs, ukonsentrert og konstant i dårlig form? Gjør noe med det nå – og husk det er hjelp å få!

Artikkelen gir deg 6 viktige punkter vi alle bør fokusere på for å forebygge sykdom, få en bedre helse, oppnå en smalere midje, få mer energi og mental klarhet:

Sommerjenter

MAGESYRE-REFLUKS - HALSBRANN

Hvorfor opplever så mange dette? Hva bør du spise, hva bør du unngå og hva kan hjelpe?

Mer enn en tredjedel av befolkningen lider av en eller annen form for tilbakevendende, ubehagelig og/eller smertefull fordøyelsesplage.

Bilde1.jpg

HASHIMOTOS TYREOIDITT OG TARMFLORA

Hashimotos tyreoiditt er en sykdom bedre kjent som hypotyreose eller lavt stoffskifte, men det er viktig å legge til at man kan ha hypotyreose uten å ha Hashimotos.

Artikkelen forteller litt om lavt stoffskifte og gir råd om kosthold. 

Bilde1.jpg
bottom of page