top of page
Knekkebrød_edited.jpg

KNEKKEBRØD

Hjemmelagede knekkebrød smaker så mye bedre enn butikkjøpte.

Krispi og deilig hverdagsmat helt fri for tilsetningstoffer og unødvendig fyllstoff.

Du trenger:

Solsikke kjerner 100 g

Sesamfrø 100 g

Gresskarkjerner 100 g

Havregryn 100 g 

Fiberhusk 2 ss (for å binde sammen)

1 ss olivenolje

1 ts havsalt

Ca. 5 ½ dl vann

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på varmluft 160 gr.

  2. Bland sammen alle tørre ingredienser. For et finere resultat kan du først kjøre frøene i en kjøkkenmaskin til et grovt mel. Tilsett så salt, vann og fett og bland godt. 

  3. Fordel massen jevnt og tynt på 2 stekebrett med bakepapir (bruk gjerne en våt slikkepott).

  4. Stek brettene sammen i varmlufts ovn i 45 min - 1 time. Rutes opp etter 30 min med pizzaskjærer – bytt plass i ovnen.

  5. Skru av ovnen og la knekkebrødene tørke i halvt åpen ovn i 15-20 min før de tas ut.

 

Avkjøl og oppbevar knekkebrødene i tett boks med matpapir.   

 

 

Kost-Terapi Anna Ingwardo

anna@annaingwardo.no

bottom of page